Bänninger Trading LLC

Gedurende vele jaren waren wij het full-service agentschap voor Bänninger Trading LLC in Dubai. We ontwikkelden de nieuwe website, ontwierpen al het drukwerk en de meetstandaards voor de “Big 5” in Dubai. Ook hebben we de uitgebreide presentatiecollectie van de marketingafdeling onderhouden en gereviseerd en honderden foto’s en video’s gemaakt, ook met drone-opnames. De samenwerking eindigde pas toen we terug …

Zeoplant

We hebben Zeoplant vanaf het begin begeleid met de creatie van het bedrijfslogo, de huisstijl, alle drukwerk en banners, foto’s en video’s gedurende vele jaren.

Al Ghandi Auto

Jarenlang waren we de evenementenfotograaf voor de Al Ghandi Groep in Dubai en Ras Al Khaimah en fotografeerden we activiteiten van medewerkers, evenementen, bedrijfsbezoeken enz.

Hoilday Pets

We hebben het logo en de WordPress-website gemaakt voor Holiday Pets, een dierenservice en hotel in Dubai.

Al Hurr Valkerij

We ontwierpen het bedrijfslogo, al het bedrijfsdrukwerk en de website voor de Al Hurr Valkerijin Dubai. Valken worden gebruikt om duiven te verdrijven in resorts en hotels met groot succes. De valkeniers van Al Hurr tonen hun kunst ook in shows voor toeristen en geïnteresseerden.

Dragonfire

Voor het evenementenbureau Dragonfire in Dubai ontwierpen we het bedrijfslogo, de bedrijfswebsite, alle bedrijfsdrukwerk en diverse reclamemedia en belettering.

The Toothfairy Travels

We hebben de reisblog website gemaakt voor Tandarts Winnie Skupin aka “The Toothfairy” en hielden haar website up to date tijdens haar residenties over de hele wereld.

EXPO 2020 Concurrentie

Dit logo was onze bijdrage aan de logowedstrijd voor de Expo 2020 in Dubai. Helaas kwam het niet als een winnaar uit de bus.

Achilles + Partners

We ontwierpen het bedrijfslogo, de bedrijfswebsite en al het bedrijfsdrukwerk voor het architectenbureau Achilles+Partner, Brazilië.

Sunlou LLC

We hebben het bedrijfslogo en de meertalige website gemaakt voor Sunlou LLC in Dubai.