over ons

De DIVISION werd in 1995 door Jürgen Buschbaum in Heidenheim, Duitsland, opgericht als een studio voor multimedia en grafische vormgeving. Na meer dan 10 jaar op het gebied van reclame, design en kunst vonden we het tijd om de uitdaging van nieuwe media zoals internet, multimedia en media design aan te gaan. De naam zou ook moeten verwijzen naar freelance werk als freelancer, quasi als een externe afdeling (Division).

Na de verhuizing naar Dubai in 2002 hebben we The DIVISION in 2006 nieuw leven ingeblazen en gewerkt voor nieuwe klanten in de Verenigde Arabische Emiraten en de omringende landen. We hebben onze diensten en ons portfolio uitgebreid met nieuwe aandachtspunten op het gebied van fotografie en projectmanagement.

Onze portefeuille

Grafische vormgeving

Op het klassieke gebied van grafisch ontwerp richten wij ons op branding, corporate design en logo-ontwerp. Wij creëren complete concepten voor bedrijfs- en productpresentaties en voor individuele taken in de afzonderlijke gebieden.


Webontwerp

Het internet heeft veel niet-digitale media vervangen en heeft de informatiestroom en presentatie sneller en doelgerichter gemaakt. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het ontwerp en de programmering van geavanceerde websites en in alle bijkomende diensten zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online reclame.


Multimedia

Aangezien het internet het nieuwe multimediaplatform is dat de meest voorkomende taken omvat, blijven we interactieve multimediashows maken voor presentaties en speciale evenementen. De combinatie van video, geluid, animatie en interactie heeft zijn fascinatie en aantrekkingskracht niet verloren.


Fotografie

We fotograferen de momenten van uw evenement, uw verhaal of uw idee en laten ze op een bijzondere manier zien. Na de opname weten we hoe we de foto’s kunnen bewerken en optimaliseren voor uw projecten. Een klein inzicht in ons werk vindt u hier.


Presentaties

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele PowerPoint-templates en ook in complexe presentaties. Wij bereiden graag uw inhoudelijke en inhoudelijke uitspraken voor, illustreren ze en zetten ze om in aansprekende en begrijpelijke formats. We maken ook onderscheid tussen live presentaties en hand-outs, die ook als download kunnen worden aangeboden.


Drones

Een ander zeer sensationeel gebied van onze fotografie is het maken van lucht- en interieurfoto’s met een drone. Spectaculaire video’s en unieke foto’s in hoge resolutie kunnen zonder grote kosten worden gerealiseerd.