veelvuldig gestelde vragen

We krijgen vaak vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. We proberen hier de meest voorkomende en belangrijkste te beantwoorden.

Als u nog meer vragen of suggesties heeft, schrijf ze dan aan ons. U kunt ons te allen tijde on- en offline bereiken.

Wat zijn we?

We krijgen vaak vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. We proberen hier de meest voorkomende en belangrijkste te beantwoorden. Als u nog meer vragen of suggesties heeft, schrijf ze dan aan ons. U kunt ons te allen tijde on- en offline bereiken.

Wij leveren ons werk voornamelijk digitaal af. Het internet is dus niet alleen het spelersmedium, maar ook het leverings- en opslagmedium.

Als u ons vraagt om conventionele kunst zoals schilderkunst, grafiek, beeldhouwkunst, graffiti, installaties of dergelijke, ontvangt u deze werken fysiek op de plaats van uw keuze.

Waar zijn we?

Ons atelier en fysiek adres is in België, Oost-Vlaanderen. We zijn echter wereldwijd en onafhankelijk van de tijd bereikbaar via het internet.

We maken gebruik van cloudopslag van Google en Microsoft om projectgegevens uit te wisselen en te synchroniseren met onze klanten. Dit gebeurt in real time en is beschikbaar voor alle projectleden.

Als u geen eigen webserver heeft of wilt hebben, kunnen wij u goedkope hosting aanbieden. Wij verzorgen en onderhouden desgewenst alle soorten webhosting voor u. Dit omvat ook het instellen van e-mailadressen en andere opties.

Natuurlijk zijn we ook altijd beschikbaar voor persoonlijke ontmoetingen en projectbesprekingen. Langere reizen en verblijven in het buitenland worden dienovereenkomstig in rekening gebracht.

Wanneer zijn we?

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor onze klanten. Als we op reis zijn en niet kunnen reageren, ontvangt u een bericht en alternatieve hulp.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. E-mailvragen worden meestal dezelfde dag nog beantwoord.

Wij houden ons voor 100% aan onze afspraken en zullen deze desnoods in ons nadeel nakomen.

Wij garanderen onze klanten een onberispelijke en exacte dienstverlening tegen de door ons afgesproken voorwaarden. Mochten er defecte diensten zijn geleverd, dan zullen wij dit onmiddellijk corrigeren. Voor installaties en externe diensten zoals serversoftware kunnen we slechts beperkte subsidies geven, maar zullen we u altijd bijstaan bij eventuele fouten of problemen.